ART DECO AFBOUW

Tel: 06 - 42806166

Schuurwerk

Is een traditionele eindafwerking met een zanderig oppervlak,en een draaiende schaduwwerking, die toe te passen is in elk interieur. Het wordt gemaakt van gips waaraan zilverzand en kalk is toegevoegd,met een spons worden er in de natte mortel overlappende cirkelvormen gedraaid, waarbij een fijn gestructureerd plafond ontstaat en vlameffecten, die het beste te zien zijn in het licht.
Door de verschillende soorten licht ziet het schuurwerk er ieder keer weer anders uit, waardoor het niet snel gaat vervelen. Bij deze afwerking is sausen niet meer nodig waardoor het prijstechnisch zeer aantrekkelijk is.

Een nadeel van schuurwerk is dat het niet stootvast is en reparaties blijf je altijd zien. en draai effecten,die door het sausen een stuk minder worden. Daarom is het minder geschikt als wandafwerking, maar voor plafonds is het ideaal. Schuurwerk heeft een vochtregulerende werking, zodat het uitstekend toe te passen is in vochtige ruimtes. Het is goed te combineren met sierlijsten,waardoor u een sfeervol eindresultaat creëert.

Gips producten kunnen alleen op wanden en plafonds gestucadoord  worden als deze draagkrachtig zijn. Dit materiaal kan op alle soorten ondergronden aangebracht worden, behalve kunststof, houten- en gladde marmeren ondergronden.