ART DECO AFBOUW

Tel: 06 - 42806166

Mogelijkheden

Artdeco afbouw is een éénmanszaak bij uitstek.

Kwaliteit, een goede service maar ook betrouwbaarheid en vooral duidelijkheid.
Met deze eigenschappen en een stukje flexibiliteit, zal Artdeco afbouw zorgen dat elk project tot een succesvol en optimaal eindproduct zal leiden.

Een goed begin is het halve werk.
Artdeco afbouw zal pas van start gaan met uw opdracht als er duidelijk is besproken wat de opdracht inhoud en wat we van elkaar mogen verwachten, dit om achteraf van beide kanten niet voor verrassingen te komen staan. In samenspraak zullen de diverse werkzaamheden besproken worden en alle vragen zullen met een eerlijk en professioneel advies beantwoord worden. Na alles besproken te hebben zal er een vrijblijvende offerte naar u opgestuurd worden, waar u binnen 2 maanden na dagtekening op kan reageren. Als u besluit om met Artdeco afbouw in zee te gaan, heeft u uiteraard een goede keus gemaakt en zal de opdracht volgens getekende offerte uitgevoerd worden.

Klein en groot.
Artdeco afbouw is er voor de kleine en grote opdrachten. Van particulier, timmer & onderhoudsbedrijven tot middelgrote aannemers. Dit is mogelijk door de ondersteuning van een gerenommeerd stukadoorsbedrijf waar de ervaring vanuit meegenomen zijn naar dit bedrijf. Er zijn dus mogelijkheden om meerdere stukadoors in te zetten op diverse opdrachten of één grote opdracht.